Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Od 9.000 Do 15,30 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.09.2017
Snubní prsteny
Co je to rhodiování? Rhodiování je pokovení zlata rhodiem (platinovým kovem) aby dostalo svou jasně bílou barvu. Je to principielně to samé, jako zla... číst celé
Zobrazit všechny novinky

BONUSOVÝ SYSTÉM

K zakoupenému zboží obdržíte kupon na slevu 10% při příštím nákupu v našem e-shopu na šperky.

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu šperků v celkové hodnotě 1200Kč a více neúčtujeme poštovné.

KRABIČKA NA PRSTENY ZDARMA

Zásnubní prstýnek či snubní prsteny od nás obdržíte v elegantní krabičce na prsteny zdarma.

ZÁRUKA NA PRSTENY!

Nakupujete přímo u výrobce! Pokud prsten ztratíte, vyrobíme Vám zshodný prsten.

České originální snubní prsteny

 

Prsteny pro vás

  1. Úvod
  2. Ochrana osobních údajů e-shopu snubniprsteny-alta.cz
Ochrana osobních údajů e-shopu snubniprsteny-alta.cz
  1. Společnost Jaroslav Nešleha, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno,27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „prodávající“ nebo „správce“) zpracovává ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů)(dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje:

    • jméno, příjmení
    • e-mailovou adresu
    • telefonní číslo
    • adresu/sídlo
  2. Výše uvedené osobní údaje je nutné zpracovat pro odbavení objednávek a další plnění ze smlouvy, pokud mezi vámi a prodávajícím dojde k uzavření kupní smlouvy. Takové zpracování osobních údajů umožňuje čl. 6 odst. 1 písm. b) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění smlouvy.

    Prodávající zpracovává tyto údaje rovněž za účelem evidence smlouvy a případného budoucího uplatnění a obranu práv a povinností smluvních stran. Uchování a zpracování osobních údajů je za výše uvedeným účelem po dobu 10 let od realizace poslední části plnění dle smlouvy, nepožaduje-li jiný právní předpis uchování smluvní dokumentace po dobu delší. Takové zpracování je možné na základě čl. 6 odst. 1 písm. c) a f) Nařízení – zpracování je nezbytné pro splnění právní povinnosti a pro účely oprávněných zájmů správce.

  3. Na e-mailovou adresu, případně telefonní číslo mohou být kupujícímu zasílány novinky a jiná obchodní sdělení, tento postup umožňuje § 7 odst. 3 zákona č.480/2004 Sb., o službách informační společnosti, pokud jej kupující neodmítne. Tato sdělení lze kdykoliv jakýmkoliv způsobem – například zasláním e-mailu nebo proklikem na odkaz v obchodním sdělení – odhlásit.

  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Jaroslavem Nešlehou, tedy správcem osobních údajů. Osobní údaje pro tohoto správce zpracovávají také zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatel účetních služeb , Bažantová Andrea, Foesterova 2421,Kladno.
    • Poskytovatel cloudových služeb, iPodnik Cloud s.r.o. Jiráskova 306, Jinočany, Praha Západ, 252 25.
    • Poskytovatel SEO optimalizace a marketingu. IT STUDIO s.r.o.Botanická 554/68a602 00 Brno.
    • Poskytovatel přepravní služby. Česká pošta, s. p. Státní podnik Praha 1, Politických vězňů 909/4, 225 99
    • Poskytovatel přepravní služby.Direct Parcel Distribution CZ s. r. o. Modletice 135251 01 Říčany u Prahy
    • Poskytovatel přepravní služby.FROGMAN s.r.o.Rybníky IV 738 ,760 01 Zlín

    Osobní údaje nebudou předány do třetích zemí mimo EU.

  5. Správce nemá osobu tzv. pověřence. Správce lze kontaktovat na emailové adrese nesleha.j@ok-sperky.cz

  6. Správce osobních údajů, jakožto provozovatel webové stránky www.snubniprsteny-altar.cz, užívá na této webové stránce soubory cookies, které jsou zde užity za účelem:

      • měření návštěvnosti webových stránek a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webových stránkách
      • základní funkčnosti webových stránek

    • Sběr cookies za účelem uvedeným výše může být považováno za zpracování osobních údajů. Takové zpracování je možné na základě zákonného důvodu - oprávněného zájmu správce, a umožňuje ho čl. 6 odst. 1 písm. f) Nařízení.
    • Webové stránky lze používat i v režimu, který neumožňuje sbírání údajů o chování návštěvníků webu – tento režim je možný buďto nastavit v rámci nastavení prohlížeče, nebo je možné vznést proti takovému sběru na základě oprávněného zájmu správce námitku dle čl. 21 Nařízení, která je dostupná v dolní části webových stránek. Vaše námitka bude vyhodnocena bezodkladně. Cookies nezbytné pro funkčnost webu budou uchovány pouze po dobu nezbytně nutnou pro fungování webu.
    • Vznese-li návštěvník námitku proti zpracování technických cookies nezbytných pro fungování webových stránek, nelze v takovém případě zaručit plnou funkčnost a kompatibilitu webových stránek.
    • Cookies, které jsou sbírány za účelem měření návštěvnosti webu a vytváření statistik týkající se návštěvnosti a chování návštěvníků na webu, jsou posuzovány v podobě hromadného celku a v anonymní podobě, která neumožňuje identifikaci jednotlivce.
    • Shromážděné cookies soubory jsou zpracovány dalšími zpracovateli:
      • Poskytovatelem služby Google Analytics, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
      • Google Analytics,IT STUDIO s.r.o.,
  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • zrušit kdykoliv zasílání obchodních sdělení,
    • vznést námitku proti zpracování na základě oprávněného zájmu správce,
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů, výmaz provedeme, pokud to nebude v rozporu s platnými právními předpisy nebo oprávněnými zájmy správce,
    • na přenositelnost údajů, pokud se jedná o automatizované zpracování na základě souhlasu nebo z důvodu plnění smlouvy,
    • požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů,
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením,
    • podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů.

Novinky z našeho blogu

Snubní prsteny
Snubní prsteny
Mezi velmi důležité záležitosti, které musíte před svatbou zařídit, patří výběr snubních prstenů. Máte už představu o jejich možné podobě, nebo stále ... číst celé
Svatební zvyky
Svatební zvyky
Svatba je rituál, který se pojí s mnohými zvyky a tradicemi. Je jich velké množství. Některé se dodržují stále, od jiných se ustoupilo. Pojďme si přib... číst celé
Svatební květiny
01.04.2019 Inspirace
Svatební květiny
Blíží se den vaší svatby? Už víte, jak bude vypadat vaše svatební kytice a kde si ji necháte uvázat, nebo stále ještě tápete? číst celé
Svatební oznámení
01.04.2019 Inspirace
Svatební oznámení
Organizování svatby není jednoduchou záležitostí. Čeká vás zařizování mnoha důležitých věcí i zdánlivých maličkostí. Velmi důležité je také svatební o... číst celé
U nás platíte bezpečně

U nás platíte bezpečně

Prodejna

Ivana Olbrachta 63

Kladno 272 01

Otevírací doba kamenné prodejny:Po - Pá: 9:00 - 17:00 Hod.

So: po tel. dohodě

Buďte v kontaktu
Logo
www.snubniprsteny-altar.cz
Jaroslav Nešleha
Od 9.000 Do 15,30 Hod
2014-2019 © www.snubniprsteny-altar.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.