Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Od 9.000 Do 15,30 Hod
0 ks
za 0,00 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Nakupte ještě za 2 000,00 Kč a máte dopravu ZDARMA
Novinky
20.09.2017
Snubní prsteny
Co je to rhodiování? Rhodiování je pokovení zlata rhodiem (platinovým kovem) aby dostalo svou jasně bílou barvu. Je to principielně to samé, jako zla... číst celé
Zobrazit všechny novinky

BONUSOVÝ SYSTÉM

K zakoupenému zboží obdržíte kupon na slevu 10% při příštím nákupu v našem e-shopu na šperky.

DOPRAVA ZDARMA

Při nákupu šperků v celkové hodnotě 1200Kč a více neúčtujeme poštovné.

KRABIČKA NA PRSTENY ZDARMA

Zásnubní prstýnek či snubní prsteny od nás obdržíte v elegantní krabičce na prsteny zdarma.

ZÁRUKA NA PRSTENY!

Nakupujete přímo u výrobce! Pokud prsten ztratíte, vyrobíme Vám zshodný prsten.

České originální snubní prsteny

 

Prsteny pro vás

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti
  1. Udělujete tímto souhlas Jaroslavu Nešlehovi, se sídlem Karla Rezka 248, Kladno, 27309, IČ 41953975, zapsán u živnostenckého rejstříku.Živnostenckého rejstříku v Kladně Číslo jednací: 429/92/ž/m. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Heureka, provozované společností Heureka Shopping s.r.o., sídlem Karolinská 650/1, 186 00, Praha 8-Karlín
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Heureka.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Snubní prsteny
Snubní prsteny
Mezi velmi důležité záležitosti, které musíte před svatbou zařídit, patří výběr snubních prstenů. Máte už představu o jejich možné podobě, nebo stále ... číst celé
Svatební zvyky
Svatební zvyky
Svatba je rituál, který se pojí s mnohými zvyky a tradicemi. Je jich velké množství. Některé se dodržují stále, od jiných se ustoupilo. Pojďme si přib... číst celé
Svatební květiny
01.04.2019 Inspirace
Svatební květiny
Blíží se den vaší svatby? Už víte, jak bude vypadat vaše svatební kytice a kde si ji necháte uvázat, nebo stále ještě tápete? číst celé
Svatební oznámení
01.04.2019 Inspirace
Svatební oznámení
Organizování svatby není jednoduchou záležitostí. Čeká vás zařizování mnoha důležitých věcí i zdánlivých maličkostí. Velmi důležité je také svatební o... číst celé
U nás platíte bezpečně

U nás platíte bezpečně

Prodejna

Ivana Olbrachta 63

Kladno 272 01

Otevírací doba kamenné prodejny:Po - Pá: 9:00 - 17:00 Hod.

So: po tel. dohodě

Buďte v kontaktu
Logo
www.snubniprsteny-altar.cz
Jaroslav Nešleha
Od 9.000 Do 15,30 Hod
2014-2019 © www.snubniprsteny-altar.cz - Všechna práva vyhrazena.
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz
Zpracování osobních údajů můžete ovlivnit úpravou svých preferencí ochrany soukromí.